[layerslider id="1"]

Notícies de les entitats

[scroll-rss-excerpt setting="1"]

Què volem les entitats?
QUÈ T'APORTA ASSOCIAR-TE?

 1. 1
  Coneixement d’altres realitats

  Participant ens trobem amb persones i contextos diferents dels nostres. Això fa que ens replantegem el nostre punt de vista i entenguem que ben a prop hi tenim realitats molt diferents de la nostra.

 2. 2
  Anàlisi crítica d’aquestes realitats

  Des de les associacions aprenem a comprendre els motius de les desigualtats, a analitzar-les i a fer-ne sempre una lectura crítica.

 3. 3
  Participació i organització

  Hi ha moltes maneres de participar, justament per això, formar d’una associació ens ajuda a reflexionar sobre les organitzacions, les estructures i els processos participatius que ens ajuden a transformar i contribuir en el nostre entorn.

 4. 4
  Empatia i intel·ligència emocional

  El moviment associatiu el formen les persones i les relacions personals són un factor essencial en el nostre compromís i en les ganes d’actuar. És un espai on creixem com a persones, evolucionem, vivim bons i mals moments i de tots, sempre ens enduem un aprenentatge.

 5. 5
  Escolta activa i autocrítica

  Escoltar activament significa ser capaç de posar-se en la situació de la persona que ens parla i no jutjar-la. A les associacions, ens trobem amb aquesta oportunitat dia rere dia. Escoltar a les altres persones això implica entendre allò que podem millorar de nosaltres mateixes.

 6. 6
  Acció i tranformació social

  Tant se val per quina via o en quin moment comencem a participar d’una associació. Sempre acabem adonant-nos que la transformació social és el nostre motor. Prendre partit i posicionar-nos, de la manera que sigui, però sense quedar-nos quietes ni ignorar allò que sabem que injust.

Participem per transformar. L'associacionisme que volem.

ACTUALITAT